Program de sănătate de 90 de zile!
Programul este potrivit persoanelor care se confruntă cu kilograme în plus, dureri de cap, migrene, tensiune arterială instabilă, alergii, acnee, dereglări digestive, disfuncții hormonale/infertilitate, imunitate scăzută.
Conceptul nostru de sănătate
Programul de 90 de zile a fost dezvoltat de către experți pe baza produselor Coral Club, care deja de 21 de ani contribuie la vindecarea a corpului uman și la îmbunătățirea calității vieții.
Beneficiile programului
 • Îmbunătățirea activității sistemelor digestiv, excretor, respirator, cardiovascular, și limfatic al organismului
 • 100% redă sănătatea la nivel celular
 • Toate organele și sistemele încep să funcționeze „ca un ceas"
 • Cele 12 constante corporale revin la normal (tensiune arterială, hemoglobină, zahăr etc.)
 • Normalizarea greutății corporale
 • Refacerea ciclului femenin și a sănătății masculine
 • Păr sănătos, strălucitor, unghii puternice, piele netedă strălucitoare, respirație proaspătă
 • Normalizarea somnului, rezistență la stres
 • Creșterea elasticității musculare, restabilirea structurii țesutului osos și al cartilajului
 • Întărirea imunității
 • Îmbunătățirea metabolismului celular
 • Apar copii în căsătorii sterile
 • Nivelul crescut de energie al corpului
Programul de 90 de zile cuprinde 3 etape
More products
O abordare integrată, orientată atât asupra cauzei afecţiunii cât şi asupra întregului organism. Orice proces de vindecare a organismului începe cu hidratarea corectă, deparazitarea, continuă cu purificarea colonului și a ficatului, refacerea microbiomului, nutriție celulară și deprinderea unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Ordinea etapelor este deosebit de importantă.


În ce constă conceptul de abordare holistică a organismului uman?
Atunci cînd se confruntă cu o afecțiune sau o boală, omul are la dispoziție 2 opțiuni:
 1. Prima soluție ar fi medicina alopată/tratament farmaceutic, care este statu quo-ul medical, sau abordarea bolii prin tratarea ei cu substanțe chimice de sinteză.

 2. A 2 soluție este medicina naturistă(tradițională) care recurge la resurse naturale și la plante medicinale în vederea tratării anumitor simptome de boală.

Remodelează-ți corpul și recapătă-ți sănătatea cu cele mai performante și naturale programe de detoxifiere
Pasul 1
Pasul 2
Pasul 3
Program destinat detoxifierii organismului la nivel celular, contribuind la eliminarea toxinelor, la scăderea în greutate și restabilirea funcției la toate sistemele de organe.
Program complex care contribuie la curățarea colonului și refacerea microflorei intestinale.
Complex ce include majoritatea componentelor necesare zilnic organismului uman, precum vitaminele grupei B, acizi grași, grăsime de pește, vitamina E. probiotice și enzime, pentru o sănătate echilibrată și o alimentație bogată în nutrienți necesari.
Coral Detox
Colo-Vada 2 Plus
Nutripack
Descoperă transformarea incredibilă a femeilor care
au beneficiat de programul de 90 de zile

Care este importanța detoxifierii?
Detoxifierea nu este un sistem terapeutic, nici o modalitate de eliminare a simptomelor, ci un sistem de vindecare prin abordarea cauzei care a condus la instalarea bolii.

Detoxifierea este un proces foarte complex de vindecare celulară, la care participă sistemul digestiv (ficatul și intestinul), rinichii, pielea, plămînii, circulația sanguină și sistemul limfatic.

Toxinele eliberate din țesuturi se mobilizează prin circulația limfatică și sanguină spre ficat, unde sunt neutralizate și apoi trebuie eliminate prin bilă în intestine (scaun) prin rinichi (urină), prin piele (transpirație), prin plămîni (respirație). Inflamația intestinală reprezintă o cauză importantă pentru blocarea eliminării toxinelor.

Corpul uman are o proprietate uimitoare de a-și regenera periodic țesuturile. Proces care dacă îl învățăm să îl susținem, ne va asigura o sănătate bună pînă la o vîrstă înaintată.

Cu programul de detoxifiere veți beneficia de: recomandări pentru o aliementație corectă și o nutriție optimă pentru ca dvs. să puteți beneficia de efectul sinergic oferit de detoxifiere și nutriție.


Care este importanța deparazitării organism
OMS (Organizația Mondială a Sănătății) - fiecare al 4-lea deces este datorită invaziei de paraziți în organism. Deseori paraziții se maschează sub diferite simptome de boli cum ar fi angină pectorală, epilepsie, artrită etc. Prin urmare omul întreprinde tratament pentru inimă, epilepsie, articulații, dar cauza fiind cu totul și cu totul alta.

Profilaxia antiparazitară periodică a organismului este absolut necesară, deoarece conform datelor Organizației Mondiale a Sănătății, infestările cu paraziți afectează aproape 95% din populație, indiferent de varstă sau condiții de viață.

OMS recomandă ca deparazitarea să se facă de 2-3 ori pe an.

În acest scop recomandăm compozitia Parashield-pack.

Produsul are eficiență ridicată, fără contraindicații și efecte secundare. Acțiunea sa direcționată spre crearea unor condiții nefavorabile pentru paraziți în care își vor pierde interesul pentru reproducere ,,vor slăbi" astfel fiind ușor eliminați din organism.

Confrom rezultatelor unui sondaj anonim:

98% din persoanele infectate au scăpat definitiv de paraziți

89% au constatat îmbunătățirea activității întregului organism

75% iau Parashiel-Pack pentru prevenire și sunt mulțumiți de rezultat.


Ce reprezintă programul "Nutriție celulară"?
Este principiul care stă la baza programului nostru. Sănătatea corpului tău începe cu sănătatea fiecărei celule.

Nutriția celulară ajută la curățarea celulelor corpului de toxine și menținerea lor active pentru ca organismul să poată absorbi și prelua toți nutrienții esențiali din alimente și suplimente.

Pe piața mondială sunt peste 3000 de companii și farmacii care promovează adausuri biologic active. Produsele din Coral Clubul nostru de sănătate se deosebește prin aceea că majoritatea lor sunt făcute cu implicarea Nanotehnologiei, tehnologie revoluționară în domeniul nutriției, ce oferă o asimilabilitate a oricărui produs în organism de 3-4 ori mai mult. Patentată și decernată cu premiul Nobel în 1996.

Unul din cele mai noi produse esențial pentru regenerarea celulelor, este Nutripack, un amestec natural de vitamine și aminoacizi și alte elemente de bază din compoziția celulelor, toate avînd importanță specială pentru regenerarea și fortificarea organismului în cazuri de boli cronice, sănătate slăbită, pierdere în greutate și o stare generală proastă.


De ce curățirea colonului?
Degradarea sănătății intestinelor este principala cauză a apariției majorității problemelor de sănătate, inclusiv problemelor legate de greutate corporală. Fiecare porțiune a colonului are legătură cu diverse organe și glande ale organismului influiențează astfel pozitiv sau negativ țesuturile respective. Cercetările medicale au arătat că intestinele conțin aproape 75% din celulele imunitare.

De aceea, dacă acesta funcționează corect, te bucuri de o imunitate puternică, funcționarea eficientă a sistemelor de organe, îmbunătățirea stării de sănătate și o greutăte corporală stabilă.

„Intestinul este un alt creier uman". Acest lucru explică faptul că în timpul depresiei profunde o persoană poate avea probleme cu sistemul digestiv (diaree, constipație, foame severă, flatulență și altele).

Un om obișnuit începînd cu vîrsta de 20 de ani poartă în organismul său de al 2-23 kg de toxine. Intestinele bicsite își măresc volumul ridicînd diafragma incomodînd lucrul inimii și al plămînilor, dar dacă și sîngele arată ca un ulei-vîscos?..., mai incomodează și lucrul rinichilor, ovarelor la femei și prostata la bărbați. Placa colonică reprezentînd resturi de produse alimentare bine lipite și care reprezintă sursa permanentă de reintoxicare, schimbînd mirosul corpului, calitatea pielii, colon iritat, tranzitul intestinal etc.

Ţinând cont de aceste informaţii, în vederea îmbunătăţirii sănătăţii, se recomandă să se urmeze de două ori pe an programele de dehelmentizare şi purificare ale organismului. "Colo-Vada 2 Plus" sau "Intestin Sănătos" pot reprezenta o alternativă foarte bună pentru organism.


Pentru a participa în program și a procura suplimente cu o reducere de 20%, completează formularul
Participarea la program este gratuită, singurele costuri pe care trebuie să le acoperiți sunt produsele nutritive care vor fi recomandate de către ambasadorul dvs. de sănătate pentru detoxifierea pas cu pas a organismului.
Made on
Tilda