Proiectul MilleniuM
MilleniuM Training and Development Institute - reprezintă o asociaţie obştească de cercetare, instruire şi dezvoltare, care activează pe o serie de domenii legate de Dezvoltare Personală, Dezvoltare Organizaţională, Dezvoltare Comunitară şi Dezvoltare Parteneriate.

Din 2015 în cadrul proiectului „Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineretului" este organizat Cursul de lungă durată în Formare de Formatori. Proiectul este implementat cu susţinerea financiară a Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării în cadrul Programului anual de Granturi pentru sectorul de tineret.

Pentru a promova ediția a-V-a a cursului, Directorul MilleniuM Vitalia Cîrhană a fost în căutarea unei agenții de marketing care are experiență în promovarea programelor educaționale, astfel a ajuns să aibă o frumoasă colaborare cu VOX Marketing.

Obiectivul colaborării: 20 de aplicări la curs
Perioada de colaborare: 1 lună

Rezultate
39
de aplicări la curs
20
de participanți profilul cărora corespundea cel mai mult cerințelor
Sarcini realizate
1. Crearea landing page-ului cu formular de înscriere la curs;
2. Crearea unui plan de marketing. Alegerea canalelor prin care se va transmite informație despre curs, stabilirea acțiunilor și deadline-ul.
3. Derularea campaniei de promovare pe facebook.
4. Setarea campaniilor sponsorizate pe facebook pentru ca audiența țină să acceseze link-ul spre landing page și să completeze formularul de aplicare la curs.
5. Consultanță pe tot parcursul colaborării.
6. Raportarea către MilleniuM privitor la rezultatele obținute și costurile totale.

Pentru a desfășura campania de promovare am creat următorul conținut:
Cursul de lungă durată în Formare de Formatori s-a îcheiat cu o conferință non-formală unde am venit cu suport în crearea pozelor la eveniment, video care să redea atmosfera conferinței și am filmat video-recenzii de la participanții cursului. Aceste materiale se vor utiliza la promovarea următoarei ediții de curs.
Vrei să-ți promovezi afacerea online sau offline?
Completează formularul de mai jos
și te contactăm într-un minut!
Made on
Tilda