Photo & Video Production
Pozele - captează, dar nu pe termen lung
Se zice că pe om îl întâmpini după haine și îl petreci după minte. În Social Media e altă regulă: clienții te întâlnesc după poze și te petrec după text… iar pozele TREBUIE să întâlnească un client potențial.
Pentru aceasta este important ca pozele să fie calitative, prelucrate și ... reale. Vânzări online înseamnă că - clientul tău trebuie să simtă, să își închipuie experiența produsului sau a serviciului tău. Dar la fotografii și texte nu se termină lucrul, pentru atragerea clienților din ONLINE, video este « regele ». Regele Social Media.
A văzut și a simțit produsul/Serviciul - a cumpărat
Să încercăm ceva - amintește-ți când ultima dată ai mers fără social media o zi. Probabil au fost 24 de ore fierbinți. Acum, vreau să te gândești la ultima dată când te-ai conectat la Facebook și nu ai văzut niciun videoclip în primele defilări. Nu îți poți aminti, uite mai jos de ce?
Videoclipul este procesat în creierul nostru de 60.000 de ori mai rapid decât textul. Aprinde imediat emoția și conexiunea personală; încurajează spectatorii să caute mai multe informații. Nu este de mirare că majoritatea companiilor aleg să îl folosească în avantajul lor.
În ultimele 30 de zile, au fost încărcate mai mult conținut video pe rețelele de socializare decât pe cele mai importante rețele de televiziune din SUA în ultimii 30 de ani. Vânzările în online nu se mai fac la televizor sau la știri. Se face în buzunarele noastre, la birou, la locul de muncă, acasă - prin video din Instagram, YouTube și Facebook.
Videoclipul este agenda telefonică, manualul de utilizare și ghidul de instrucțiuni din această epocă. Găzduiește mai mult decât doar informații. Este distractiv, relatabil, de încredere, digerabil, memorabil și împărtășit.
Acum când ai înțeles de ce ai nevoie de acest serviciu, completează formularul de mai jos, și hai să facem împreună vânzări mari cu costuri mai mici.
Completează formularul
*protejăm datele cu caracter personal, nu vor fi transmise unor persoane terțe
Made on
Tilda