Politica de confidențialitate „VOX Marketing" SRL
Confidenţialitatea datelor clienţilor este foarte importantă pentru noi. „VOX Marketing" SRL îşi respectă şi protejează clienţii. Modul de utilizare a informaţiilor puse la dispoziţie de către clienţi este prezentat în continuare. Dacă se fac actualizări ale politicii de confidenţialitate, acestea vor fi publicate pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidenţialitate, în orice moment.
Securitatea datelor cu caracter personal
Compania "VOX Marketing" SRL colectează, prelucrează și utilizează datele cu caracter personal a clienților. Aceste date vor fi colectate cu înștiințarea clientului și se vor baza pe cerințele legale de furnizare a serviciilor solicitate. Compania VOX Marketing prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legislației și în conformitate cu Politica de confidențialitate. Astfel prelucrăm următoarele date:

● Numele clientului;
● Prenumele clientului;
● Telefonul clientului;
● Adresa email client;

„VOX Marketing" SRL va prelucra datele personale în scopul identificării Dvs. ca potențial client, pentru adresare într-o manieră respectuoasă, adresa electronică pentru a trimite condițiile organizatorice sau altă informație discutată, numărul de telefon pentru a stabili întrevederi sau a discuta obiectul contractului/colaborării.
Datele personale pot fi accesate de angajaţii organizației „VOX Marketing" SRL, în conformitate cu atribuţiile specifice funcţiei lor şi cu regulamentul intern al entității.
Serviciul suport
Oferim clienţilor Serviciul suport la numărul de telefon - 068 591 974.
Zilele de lucru a Serviciului suport de Luni până Vineri, orele de lucru 9:00 - 18:00.
Dispoziții Finale și Judiciare
Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă, în decurs de 30 zile lucrătoare din momentul înștiințării în formă scrisă a problemei.
În cazul în care conflictul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Republica Moldova. Fiind de acord cu acești termeni și condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.
Made on
Tilda