Logo, Branding
cucerește clienții din prima
Identitate corporativă la cheie

3 opțiuni de logo

2 opțiuni de design pentru fiecare material
Prima impresie contează!
Când te pregătești pentru o întâlnire de afaceri importantă îmbraci haine stilate și prezentabile. Faci acest lucru pentru a crea imaginea unui om de succes. Înțelegi că rezultatul întâlnirii depinde în mare măsură de acest lucru.

Iar când vine vorba de percepția vizuală a unei companiei - logo-ul și identitatea corporativă sunt "hainele de succes" ce răspund de colaborarea ulterioară.

Acum despre clienți ... Ei consideră că companiile cu un aspect plictisitor, uscat, fără expresie vor fi exact la fel și în procesul de lucru.

O companie se percepe întâi după "haine" și abia după acest contact, clientul evaluează calitatea muncii. Și totul datorită efectului primei impresii pozitive.

«
Prima atingere vizuală cu clientul
Logo-ul este ceea ce vede clientul înainte de a contacta cu o companie. Și în multe privințe, depinde de logo dacă în general potențialul client va lua legătura cu compania ...

De ce suntem atât de categorici? Deoarece opinia clientului cu privire la identitate vizuală se manifestă în: « îmi place » sau « nu-mi place » Deci, este esențial să « plăceți » chiar de la prima atingere.

Un logo este elementul de identificare vizuală. Ai văzut - ți-ai amintit. Aici doar cu condiția că ți-ai amintit ce ai văzut.

Prin urmare, este important să ai, nu doar un logo, ci o imagine memorabilă care este asociată instantaneu cu compania ta. Imaginea poate fi în mod diferit proiectată - litere, simboluri, numere, embleme, etc.

Ține minte: Un logo excelent este cel care nu poate fi uitat.

«
Identitatea corporativă este Brandingul tău vizual!
Chiar și instrument de marketing.
Acesta este un set de culori, fonturi și elemente grafice, care în ansamblu creează o imagine vizuală distinctivă. « Hainele de succes » a unei companii ce transmit clienților încredere și stil.
Vom crea identitate corporativă care va trezi impresie, va fi amintită, va câștiga încredere și va provoca dorința de a coopera cu tine.
Completează formularul de mai jos
și te contactăm într-un minut!
Completează formularul
*protejăm datele cu caracter personal, nu vor fi transmise unor persoane terțe
Made on
Tilda